Kaemning af har med en naturlig borstehar borste

African Mango

Min niece nyder at spille med hår meget, du kan slå hende i dagevis og skrive dem også. Hun er også involveret i dette, der ønsker at få alt til at se perfekt ud, kan jeg lave en fletning et dusin gange, til enhver tid vedhæfte tilbehør til håret eller fastgøre det med klip. De mest krævende skole forestillinger og komme til dem. Hendes sidste rolle som Principal Joker var imidlertid original og jeg vil gerne have en perfekt frisure og outfit. For det første flettet min mor sit par fletninger med bånd, der var knyttet til dem. Efter et øjeblik sagde den charmerende pige nej nej, og heller ikke en gang. Jeg vil se pænere ud i krøllet hår ... og det startede. Fyrre og fem minutter overclocking deres skrivning så godt. Hun så aristokratisk ud som en stor dronning. Men da da gæsterne med aristokrater ændrede deres tanker ret hurtigt. Ikke ønsker at vide, at det var omkring to timer fra begyndelsen af forsamlingen. Uventet ... helt ændrede konceptet, og i sin stil gik det lidt intet som "ikke, jeg vil selvfølgelig ikke, jeg kan ikke huske noget i en prinsesse, hvad hendes pige er." Hun opfandt en ny frisure, fastgjorde hendes hår mod den løse coca. Heldigvis naturligvis, som hun skabte tidligere, vi allerede praktiserer i planlægningen af hendes hår, som helt gik særligt hurtigt. Hendes mor, på den ene side, fra den næste og i en lille stund var perfekt.

Jeg anbefaler bubu-store hårklip